Αγαπητοί επισκέπτες,

 

Το Pantheon apartments είναι και πάλι εδώ!

 

Η ομάδα μας είναι  ξανά έτοιμη να σας υποδεχτεί στα όμορφα Χανιά, τηρώντας όλα τα νέα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, μαζί με τη  φιλοξενία που μας διακρίνει!

 

Πληροφορίες για την διαμονή σας:

 

Διασφαλίζουμε πάντοτε στους επισκέπτες μας προδιαγραφές Υγιεινής και Ασφάλειας άριστης ποιότητας και εργαζόμαστε σύμφωνα με τις οδηγίες της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έτσι ώστε:

 

 

• Να σας υποδεχτούμε σε ασφαλές περιβάλλον

 

 • Στο κατάλυμα υπάρχουν ειδικές σημάνσεις περί λήψης αυξημένων μέτρων υγιεινής καθώς εάν ζητηθεί από τον πελάτη και παροχή Μ.Α.Π

 

• Φροντίζουμε για την καθαριότητα και την απολύμανση δωματίων και κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα με το επίσημο Πρωτόκολλο Υγιεινής για τα ξενοδοχεία, πολύ σχολαστικά.

 

• Η διοίκηση και το προσωπικό τηρεί τα βασικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του Covid -19 , είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο.

 

 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

 

• Φροντίζουμε να διατηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις για το προσωπικό μας και το ίδιο συστήνουμε για τους πελάτες μας.

 

• Παρέχουμε συσκευές απολυμαντικού για τα χέρια σε όλα τα κρίσιμα σημεία του ξενοδοχείου.

 

• Εάν ζητηθεί υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης επισκεπτών χρήσιμων πληροφοριών για παροχους υγείας και φαρμακεία στην ευρύτερη περιοχή

 

• Στο κατάλυμα υπάρχει ειδικός εξοπλισμός Medical kit (γάντια, μάσκες μιας χρήσης , αντισηπτικά , ποδιά μιας χρήσης , θερμόμετρο laser)

 

• Στο κατάλυμα Υπάρχει τήρηση αρχείου επισκεπτών και βιβλίο συμβάντων για λόγους προστασίας δημόσιας υγείας όπου δίνεται και η απαραίτητη προσοχή στον γενικό κανονισμό περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR)

 

• Το κατάλυμα έχει αλλάξει την πολιτική check-out και check-in μεταξύ των διαμονών (check out μέχρι τις 11.00 πμ και check in από τις         3.00 μμ).

 

• Κατά της άφιξή σας, θα σας ενημερώσουμε, για το Μενού του Πρωινού μας, το οποίο πλέον σερβίρετε κατόπιν παραγγελίας (à la carte),

 

• Για προληπτικούς λόγους υγείας και ασφάλειας στο ξενοδοχείο, δεν επιτρέπουμε πλέον την κατανάλωση τροφίμων (delivery) ή άλλων υπηρεσιών από εξωτερικούς προμηθευτές, καθώς και τις επισκέψεις σε δωμάτια από μη διαμένοντες.

 

• Πολιτική του ξενοδοχείου μας ήταν να παρέχεται φροντίδα καθαριότητας δωματίων καθημερινά. Οι νέοι κανονισμοί υπαγορεύουν τον «μη συχνό καθαρισμό δωματίου κατά τη διάρκεια της διαμονής […] παρά μόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη». Παρακαλούμε ενημερώστε την υποδοχή κατά την άφιξή σας, για τη συχνότητα καθαρισμού που επιθυμείτε.

 

• Όλοι οι κοιν/στοι χώροι καθαρίζονται και απολυμαινοντε σύμφωνα με τα πρωτόκολλα αρ. Δ1γ/Γ.Π/οικ 19954/20.03.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας «Μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης σε χώρους και επιφάνειες κατά την εξέλιξη της πανδημίας του SARS-CoV-2» (ΑΔΑ: 6ΚΨ6465ΦΥΟ-1ΝΔ)

 

• Αναχώρηση μετά τις 11:00 και έως τις 18:00, γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με την Υποδοχή, εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και επιβαρύνεται με κόστος  διανυκτέρευσης.

 

 

Στόχος μας

 

Στόχος μας παραμένει η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών και με το νέο πλαίσιο της υγιεινής και της ασφάλειας, όπως καθορίζονται πλέον από τους αρμόδιους Φορείς Δημόσιας Υγείας.

 

Μια πολύ καλή φιλοξενία των πελατών μας στο Pantheon apts είναι αλληλένδετη με την  ασφάλεια και υγιεινή του προσωπικού μας   Αυτό το καλοκαίρι Μείνετε Ασφαλείς, με μια Ασφαλή Διαμονή

 

Με εκτίμηση

Pantheon apts team

 

 

SKY GEN PRODUCTIONS I DESIGNED BY SANDRO THIELE

Pantheon Apartments in Chania.Beautiful and comfortable Apartments in Chania english menu for Pantheon Apartment website

SKY GEN PRODUCTIONS I DESIGNED BY SANDRO THIELE

Pantheon Apartments in Chania.Beautiful and comfortable Apartments in Chania

SKY GEN PRODUCTIONS I DESIGNED BY SANDRO THIELE

Pantheon Apartments in Chania.Beautiful and comfortable Apartments in Chania